„Susţinătorii“ lui nea Aurică

Un aricol foarte mişto, genial scris, este în Gazeta de Sud de astăzi. Este vorba despre „mişcările de protest“ împotriva arestării pentru 29 de zile a primarului Craiovei, Aurică Solomon.

Clipurile de la final spun totul. Intraţi aici.

O serie de acţiuni pe cât de penibile, pe atât de periculoase pentru un stat de drept au avut loc ieri în sediul primăriei şi pe străzile oraşului, la îndemnul nu se ştie cui. Masa de manevră au fost angajaţii instituţiei, cuprinşi de o subită dragoste profundă pentru primar. Organizatorii protestelor i-au obligat până şi pe elevii prezenţi aseară la Teatrul Liric să asculte laudele la adresa primarului.

După ce miercuri seară au cerut din stradă eliberarea primarului Antonie Solomon, funcţionarii plătiţi din bani publici au continuat ieri spectacolul grotesc al aşa-zisei iubiri pentru primar. Au lipit afişe pe geamurile şi pereţii încăperilor unde se lucrează cu publicul, au pus pe faţada clădirii o bucată de pânză cu mesaj lacrimogen şi s-au adunat spre seară în turmă în centrul oraşului. Totul a culminat cu mesaje de recunoştinţă eternă de pe scena Teatrului Liric, transmise de reprezentanţii instituţiilor de cultură din subordinea consiliului local, care au încurcat un spectacol de balet ce urma să aibă loc la ora 19.00. Şi în satul Leamna, o mână de băbuţe şi câţiva bărbaţi se jeleau că le-a plecat primarul şi cereau imperios eliberarea lui imediată. Ca să fie cadrul solemn, preotul de la biserica ridicată de Antonie Solomon i-a pus acestuia o vorbă bună la Dumnezeu în cadrul unei slujbe la care au participat aproximativ 30 de persoane.

Continuarea aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s