Cu Naşu' la pupitrul de comentariu!

Curios pentru mine, meciul dintre Unirea Urziceni şi Zenit Sankt Petersburg de marţi seara din preliminariile UCL a fost transmis de televiziunea lui Bobby Păunescu B1Tv. Pe lângă o voce necunoscută mie, la pupitrul comentatorului s-a aflat nimeni altul decât Radu Moraru, cunoscut pentru emisiunea Naşul care este difuzată pe acelaşi post.

Naşu’ a ţinut să dojenească televiziunile de sport din România care nu s-au sinchisit să difuzeze acest meci fiind interesate doar de reţeta financiară. Astfel, televiziunea poporului lui Băsescu, B1, a venit şi a salvat momentul asigurând transmisiunea meciului. Numai că B1 a difuzat doar repriza a doua. Oare ce audienţă or fi făcut?

Iată că, pe lângă comentariul supărător şi enervant al lui Sorin Hobana la TVR, Radu Moraru a reuşit să ridice ştafeta făcând un comentariu de toată jena. Naşu’ a început să-şi dea cu părerea cu face şi în emisiunile sale: a încurajat ca un „român adevărat” că doar „sunt români de ai noştri” şi a încercat să facă o glumă conform căreia „ruşii sunt disperaţi să respingă baloanele din careul lor”. Menţionez că Urziceni era în 10 oameni.

Naşu’ a încercat să facă şi o glumă cu evrei: după el, Ronny Levy a premeditat un joc în zece doar ca să le dea ruşilor impresia că pot învinge. Radu Moraru şi-a exprimat speranţa că în 11 jucători, la Sankt Petersburg, ialomiţenii se vor impune.

Update: Meciul s-a terminat 0-0, deci Naşu’ le-a purtat noroc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s