Uniţi pe vecie

Nebănuite sunt căile dragostei dar mai ales rezultatele ei. Dovada cea mai clară este faptul că un stâlp cu indicatoare nu se mai poate dezlipi de un salcâm. Ambele obiecte sunt „locatarii” străzii mele (Primăverii 26, în faţa scării A a blocului 9-pentru domnii de la primărie) şi, de când un mare bâlci cu tiribombe, cu mega-concerte şi cu mititei şi cârnăciori la grătar a poposit aici, au rămas de nedespărţit.

Această prezentare necesită JavaScript.

În fapt, locul stâlpului era pe trotuar într-o groapă săpată de domnii care au făcut strada. Iar scopul lui era să-i anunţe pe şoferi că trebuie să marce banu’ dacă vor să parcheze pe acea stradă. Proprietarul stâlpului este firma-fantomă Imobiliare Consloc, păstorită – se spune – de Consiliul Local al Munipiului Slatina.

Venind tarabele oamenilor şi femeilor de la bâlci, stâlpul trebuit să-şi părăsească poziţia obişnuită pentru a le face loc. După trei zile şi trei nopţi cu dezmăţ şi cu vedete autohtone, au plecat şi tarabele şi au plecat şi oamenii. Stâlpul însă n-a mai fost pus la locul lui.

În schimb, într-un stil pur românesc de reparat trenul cu o creangă şi cu o bucată de sârmă, stâlpul a fost legat cu scoth-un alt „instrument” de nădejde al românilor-de un salcâm care creştea nestingherit până atunci în apropiere.

Lipirea s-a făcut în două locuri ca să stea aşa pe vecie.

Slătineni, staţi liniştiţi! Rupiah, Hiwaters, Fraicon & ceilalţi veghează pentru voi!

Reclame

Un răspuns la „Uniţi pe vecie

  1. Eh, numai la olteni se poate intampla asa ceva… Cu toate „benzile ” de siguranta pe care si le-au luat, sunt sigura ca pana la acest moment s-a milostivit vreun „crestin” sa desparta cuplul…:P

    Oricum, mersi Ionut ca ne mai trimit vesti din minunatul nostru oras..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s