VIDEO. realitatea.net şi-a schimbat faţa

Site-ul Realitatea TV, realitatea.net, şi-a schimbat designul, din acest weekend. Noutatea de reţinut este că acest portal este singurul site din România care îşi adaptează layout-ul în funcţie de rezoluţia ecranului fiecărui utilizator.

Dragoş Stanca, şeful agenţiei Publyo care s-a ocupat de makeover-ul realitatea.net, vorbeşte pe blogul său despre principalele schimbări:

Câteva noutăţi: este [cred] primul proiect de publishing online românesc cu layout specific pentru cele mai întalnite două rezoluţii de ecran: 1024 x 768 şi 1280 x 800, s-a lucrat la optimizarea fonturilor [Google Web Fonts], s-a customizat un motor de căutare propriu, articolele sunt structurate în taburi separate de text, foto şi video, homepage diferit în mai multe formate [regular, news alert, breaking news], toată zona video optimizată în html5. Şi multe alte detalii importante, dar neinteresante pentru toată lumea.

În general e un proiect care ţine cont de toate tendinţele actuale, şi care încearcă să ofere o experienţă mult îmbunataţită, atât pentru desktop sau laptop, cât şi pentru tableta sau smartphone. Aici, un plus pentru design la REALITATEA.MOBI.

Reclame

Un răspuns la „VIDEO. realitatea.net şi-a schimbat faţa

  1. Au facut un mare rahat, asa e cand te zgarcesti si angajezi pe bani putini, risti sa cobori vertiginos de pe primul loc, pe ultimul. realitatea.net, a reusit aceasta „performanta” si nu cred ca isi va mai reveni, fiindca se pare ca isi doreste ceea ce a realizat…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s