Dedeman Slatina se deschide în luna iulie

Inaugurarea magazinului de bricolaj Dedeman din Slatina va fi făcută la mijlocul lunii iulie, cel mai probabil în data de 19, potrivit portalului propertybuyer.ro.

Sursa citată mai precizează că Dedeman a demarat o campanie masivă de recrutare personal în Slatina, o parte dintre angajaţi fiind deja trimişi la Bucureşti pentru mai multe traininguri.

Magazinul de bricolaj care va fi construit la Slatina, în locul fostei întreprinderi „Utalim“, va avea o suprafaţă de 29.970 de metri pătraţi şi o parcare de aproximativ 300 de locuri.

Realizarea acestui obiectiv în Slatina are o însemnătate nu numai economică şi urbanistică, ci şi socială, având în vedere crearea, la punerea în funcţiune a acestuia, a aproximativ 100 de locuri de muncă.

Reclame

Un răspuns la „Dedeman Slatina se deschide în luna iulie

  1. Mult succes Dedeman Slatina!sper să fac şi eu parte din eghipa voastră când o să mai face’ţi angajeri.am avut cv depus,dar nu am fost aleasă k nu am mai lucrat.dar sper să am norok.părerea mea e că trebuia să le da’ţi o şansă la interviu la toţi care sau depus cv’uri la dvs,şi conta şi cum se descurca la interviu şi fizicu.sincer sunt mulţi angajaţi invârstă angajaţi.credeam k ne da’ţi şi nouă tineretului o şansă de a ne angaja.dar oriunde se angajează personal mai invârstă k are experienţă,decât tineret k nu are experienţă,dar de unde experienţă dak nu suntem băga’ţi in seamă şi tot aşa….nu avem şansa la angajare.in fine….vă doresc multă baftă,cât mai multe vânzări şi profituri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s