Hai cu debăsificarea statului!

Pa, Alma! Pa, Buldogul! Până şi băsiştii se bucură de înlăturarea celor doi şefi ai camerelor Parlamentului. Tot ei se bucură şi de faptul că, în vreo 30 de zile, Băsescu va fi suspendat din funcţie.


În mintea lor îndoctrinată de B1, Realitatea, EVZ sau România Liberă, băsiştii cred că aceasta ar fi o şansă pentru MRU să candideze la preşedinţie. Aceeaşi minte le spune că fostul şef SIE va şi câştiga aceste alegeri. Ei nu ţin cont de realitatea din 10 iunie, când PDL-ul lui MRU, Băsescu şi al băsiştilor s-a clasat sub PPDD-ul lui Dan Diaconescu.

Sâmbătă, am avut neşansa să stau la masă cu doi băsişti veritabili, oameni simpli îndoctrinaţi de propaganda prezidenţială. Ideea că MRU va ieşi preşedinte şi că e un om bun a fost reiterată şi de aceşti doi iubitori de Băsesc.

Credea ea Alma vreodată că va cădea de acolo de unde a pus-o tăticul ei Traian? Am văzut-o, marţi seara, după ce se oficializase deja revocarea lui Blaga din fruntea Senatului. Era abătută. Vedea că pierde şi avea să nu mai fie şefă la Cameră, peste vreo două ore. A mai rămas doar Băsescu. Va cădea şi el şi vom putea să ne întoarcem la normalitate.

Atunci, sper că toţi băsiştii se vor zvârcoli de ciudă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s