„Flacăra Democraţiei”, aruncată într-un canal de primarul Orşovei

foto:gandul.info

foto:gandul.info

„Flacăra Democraţiei”, torţă simbolică aprinsă pe 20 iulie de Traian Băsescu, la Timişoara, şi care ar fi trebuit să facă turul ţării în zilele rămase până la referendumul din 29 iulie, a fost aruncată într-un canal, la Orşova, chiar de către primarul municipiului, susţin surse din PDL, citate de România TV.

O torţă asemănătoare celei olimpice, care reprezintă însă „Flacăra Democraţiei”, s-a aflat, duminică, în centrul unui incident produs la Orşova.

Plecată pe 20 iulie din Timişoara, unde a fost aprinsă chiar de preşedintele suspendat Traian Băsescu, Flacăra trebuia să ajungă duminică la Orşova, în drumul său spre Bucureşti. Purtată de un grup de tineri din cadrul organizaţiei de tineret „Amfiteatrul civic”, torţa a fost oprită la intrarea în municipiul Orşova.

După mai multe încercări, tinerii au ajuns totuşi cu flacăra în centrul oraşului, dar acolo aceasta le-a fost smulsă de primarul Manea, care a aruncat-o într-un canal, a declarat deputatul PDL Doina Chircu pentru România TV.

„Primarul Manea, fost securist dovedit, a făcut tot posibilul şi a omorât Flacăra Democraţiei în municipiul Orşova. Domnul Manea este o persoană care se manifestă violent. Tinerii îşi făceau acţiunea aşa cum au dorit, iar el s-a repezit, a împins tânărul, l-a bruscat, i-a luat torţa şi a aruncat-o într-un canal“, a spus pedelista.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s