CCSB, ora 16.30: DA-89%, NU-11%. S-au activat pedeliştii?

Rezultatele CCSB arată că 89% dintre persoanele care au votat până la ora 16.30 s-au exprimat pentru demiterea preşedintelui, în timp ce 11% sunt împotriva suspendării lui Traian Băsescu.

BEC a anunţat că prezenţa până la ora 17.00 a fost de 26,89%, cu o marjă de eroare de plus minus 3%.

La ora 17.00, la nivelul judeţului Olt, prezenţa la vot era de 39,37%, conform informaţiilor furnizate de BEC. Astfel, Oltul ocupă locul doi pe ţară, după Mehedinţi, cu 44,36%.

pesurse.ro: PDL a decis să-şi scoată simpatizanţii la vot pentru a-l salva pe Traian Băsescu

Conform sondajelor de opinie de la iesirea de la urne, aproximativ 90% dintre românii care au ieşit la vot până în momentul de faţă au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu. Dacă se continuă pe acest trend, preşedintele suspendat va suferi o înfrângere devastatoare, lucru ce-l poate costa funcţia.

Liderii PDL, alarmaţi de scorul de 9 la 1, au decis s­ă-şi schimbe strategia pe ultima sută de metri. Chiar dacă oficial PDL susţine ca simpatizanţii lor să nu se prezinte la vot, pe surse circulă informaţia că s-a luat decizia ca activiştii PDL să scoată nişte oameni la vot pentru a diminua distanţa dintre cei care au votat pentru demitere şi cei împotrivă.

În caz contrar, Traian Băsescu va suferi o înfrânge usturătoate şi chiar dacă nu se va atinge pragul de 50% plus unu vor aparea presiuni pentru demisia președintelui.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s