Ca într-un film de Guy Ritchie

În filmul „Snatch”, regizat de Guy Ritchie, cunoscut în România pentru că a fost soţul Madonnei, în rolul unui ţigan, care locuieşte într-un parc de rulote de la periferia Londrei, îl găsim pe Brad Pitt. Acesta din urmă este cunoscut din tabloide ca fiind soţul Angelinei Jolie. Revenind la ceea ce vroiam să spun, ţiganul Brad Pitt face ce face, în filmul ăsta, că îi păcăleşte pe toţi, îi mai şi bate şi le ia toţi banii, într-un final atipic filmelor de la Hollywood.

Întocmai acestui ţigan care vorbea ireproşabil, îl identificăm în zilele noastre pe Gabriel „generalul Izmană” Oprea. Şeful UNPR, pe modul securist, s-a lipit la Putere înainte şi se află în vârful Puterii şi acum. A făcut el ce a făcut şi, la a treia reevaluare, a ieşit tot bine. A fost lăsat în urmă faptul că a susţinut un guvern care a tăiat pensiile şi salariile, un preşedinte care şi-a făcut nevoile pe Constituţie, sau un guvern al cărui şef a simţit nevoia să cheltuiască sume imense pentru unguent.

Printre primele mele scrieri cu pretenţie de a fi publicate într-un ziar se numără un material intitulat „Vin ai noştri, pleacă ai noştri”, continuarea din zicala populară fiind „noi rămânem tot ca proştii”. Cât adevăr găsim în înţelepciunea populară acum, când îl revedem pe acest Brad Pitt de România în dreapta premierului Ponta. Cum ar veni, Oprea ne-a bătut, ne-a luat banii şi tot ne zâmbeşte părinteşte!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s