FOTO. Bercea o duce bine după gratii

După cum se vede în mai multe fotografii postate pe un site de socializare, Bercea Mondialu nu o duce rău în închisoare. Mai mult, într-una dintre imagini interlopul oltean apare în timp ce savura o farfurie cu ciorbă, în timp ce pe masă mai aştepta un platou cu friptură de pui.

În ciuda detenţiei, Bercea o duce bine după gratii. Cel puţin aşa se vede din mai multe fotografii care au fost postate pe un site de socializare, de către un coleg de celulă al Mondialului.

În poze se vede cum Bercea se bucură de o masă copioasă, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Mai mult, pe masă pot fi observate răcoritoare, dar şi friptură. În alte fotografii, se poate vedea televizorul LCD prin intermediul căruia deţinuţii se pot pune la curent cu actualitatea din lumea exterioară.

Bercea se află închis la Penitenciarul de Maximă Securitate Craiova după ce, în februarie 2012, a fost condamnat la şapte ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru tentativă de omor calificat. Decizia magistraţilor Tribunalului Olt nu a adus însă modificări în ceea ce priveşte „domiciliul” interlopului din Drăgăneşti, acesta aflându-se deja în arest preventiv.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s