Altex va construi un mini-mall la Slatina

Primarul Minel Prina a eliberat certificatul de urbanism pentru construirea unui complex comercial ce va fi ridicat de firma nemţeană Altex, care deţine deja un magazin în Slatina.

altex

„Parcul Comercial Altex” va fi construit în imediata apropiere a supermarketului Kaufland, de pe bulevardul Nicolae Titulescu, şi se va întinde pe o suprafaţă de 3.500 metri pătraţi. Pe lângă magazinul de electrice şi electrocasnice deţinut de firma din Piatra Neamţ, în cadrul acestui centru comercial vor funcţiona şi alte tipuri de magazine.

„Am eliberat un certificat de urbanism pentru un complex comercial care va avea un magazin de haine, un magazin de încălţăminte, un magazin de cosmetice şi un magazin de produse electronice şi electrocasnice. Va fi construit lângă Kaufland. Va avea o suprafaţă de 3.500 metri pătraţi. Vorbim de Altex şi alte branduri de magazine”, a declarat, pentru Gazeta Nouă, Minel Prina, primarul ales al Slatinei.

Noua investiţie de la Slatina va duce şi la crearea de noi locuri de muncă, acesta fiind unul dintre principalele obiective ale administraţiei locale din Slatina.

În Slatina există supermarketuri de la retailerii Kaufland, Lidl-cu două unităţi, Penny şi Profi. De curând, Billa şi-a mai deschis un magazin, pe Aleea Muncii, pe lângă cel pe care îl avea pe strada Cornişei. Anul trecut, a fost inaugurat şi un magazin de bricolaj al Dedeman, pe strada Cireaşov, la ieşirea din oraş spre Piteşti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s