A venit madam Udrea la Slatina. Şi nu mai pleca…

udreaDupă ce am tras din greu să rămân treaz, săptămâna trecută, atunci când am văzut cum Vasile Blaga şi-a expus moţiunea pedeliştilor olteni, am fost pus în aceeaşi situaţie, luni seara, când Elena Udrea s-a aflat şi ea în sânul PDL Olt (ce-a mai rămas din el!). Ea le-a vorbit celor din sala de mese a Restaurantului Hotel Parc, unde s-a ţinut întâlnirea, despre cum trebuie reformat partidul. N-a contat că jumătate dintre cei care erau la mese şi-şi ţineau nişte eşarfe portocalii de gât erau cu sufletul în PSD, spre binele buzunarului. Cealaltă jumătate, n-a mai avut loc în barca USL şi s-a întors la matcă.

Câţi foşti am văzut acolo! Directori, primari, dominau Oltul şi se vedeau veşnici pe scaunele lor. Acum, dacă mai au de un pachet de ţigări!

Doamna Udrea a vorbit vreo oră. A spus multe, dar m-a pierdut, însă a primit rafale de aplauze de fiecare dată. Udrea a fost însoţită la Slatina de deputaţii Romeo Rădulescu, Florin Popescu şi Adrian Rădulescu, dar şi de Răzvan Murgeanu, fost viceprimar general al Capitalei şi secretar de stat în Ministerul Dezvoltării. Din organizaţia Olt a PDL, lângă Elena Udrea a stat primarul Studinei, Marian Vasile. Acesta din urmă a vorbit cred mai mult decât doamna Udrea. Ne-a povestit cum a cunoscut-o, cât de bună i se părea şi atunci şi acum ca femei, de ce o susţine şi cum va cânta el la chitară, mai încolo.

Înaintea lui Vasile, unul dintre cei doi primari pe care îi mai are PDL la Olt, au vorbit cei care au însoţit-o pe ministră. Toţi le-au cerut delegaţilor să o voteze, că e frumoasă! Ce dacă e pe tocuri, a intrat cu bani în politică!

După ce a vorbit toată lumea şi când credeam că scap de acest calvar şi pot să mă duc să predau articolul, că doar mă aştepta ediţia, au început pupăturile în fund. „Cât de frumos aţi punctat şi sintetizat!”, „Ce femeie puternică!”, dar şi altele. Nu s-au înghesuit mulţi să pupe dosul, uşor lăsat de altfel, al doamnei blonde, că nici nu erau mulţi pedelişti prezenţi la întâlnire. Nu-i mai găseşti acum decât pe la întâlnirile PSD şi PNL.

Am plecat înainte de final. N-am rămas la „potolul” pe care tot aşteptau chelnerii stabilimentului să-l pună pe mese, ca să-şi ia grija. A avut cine mânca, totuşi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s