Despre violurile patriei…

Încep prin a spune că e regretabil ce i s-a întâmplat tinerei din Vaslui, care a fost violată de şapte bărbaţi. Ar fi fost regretabil şi dacă ar fi făcut sex consimţit cu şapte bărbaţi, dar ăsta e alt subiect.

Dar, de la a condamna violul şi violatorii şi până la isteria creată pe reţelele de socializare şi pe TV cu privire la acest eveniment din judeţul Vaslui e o distanţă care frizează idioţenia.

Deodată, a devenit o modă în a te declara anti-viol, de parcă nu acesta ar fi sentimentul majorităţii românilor, majorităţii oamenilor. S-a creat şi un hasgtag (#) cu afirmaţia „violul e crimă” şi lumea a început să vorbească mai mult despre asta decât despre orice.

Ca să fie tacâmul complet, fata violată a apărut şi la o emisiune tabloid de la Pro TV şi, ghici ce, după ce a fost violată sexual, a fost violată şi mediatic.

Închei prin a sublinia că violul e condamnabil şi că aşa a fost dintotdeanua şi prin a face un apel către toţi cei care postează statusuri anti-viol. Nu o ajutaţi cu nimic pe fată! Încetaţi!

Subscriu la autorul anonim de mai jos:

lffviolLater edit: Nu-i înţeleg pe băieţii ăştia din Vaslui, cei şapte, cum de au găsit plăcere în a întreţine relaţii sexuale cu o persoană care li se împotrivea. Poate tocmai asta le provoca erecţie… Să nu uităm, totuşi, că e vorba de Vaslui…

#viol #vaslui #status #tv #protv

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s