Deontoloaga

Grevista foamei din Caracal, învăţătoarea Cristina Irina Anghel sau Irina Cristina Anghel, a devenit, în ultima vreme, un fel de invitat al tuturor emisiunilor de la Realitatea TV şi de la Antena 3. Se pare că „dascălul” a prins putere de când are dezlegare la carne şi la brânză şi de duce când pe la Ora de Foc când pe la Q&A.

Faţa cu ochii împinşi în craniu, pe care o afişa pe timpul protestului ei, a fost înlocuită acum cu o postură serioasă şi uşor deranjată de ceea ce vede. Pusă de televiziuni în poziţia de „învingătoare a sistemului”, învăţătoare din Oraşul Minunilor – care l-a mai dat lumii largi, printre alţii, şi pe Dan Diaconescu – este pe punctul de a se lansa într-o nouă carieră, aceea de deontoloagă.

Învăţătoarea Anghel nu se află la prima „încercare”, pe perioada protestului său având şi un blog pe site-ul antena3.ro. Blogul se numea „Arcadia” şi învăţătoarea scria doar câte o propoziţie pe postare sau mai punea câte un clip.

Între timp, nici şefii ei de la Şcoala nr. 2 din Caracal nu vor să se pună în calea noii cariere a femeii şi i-au dat o clasă de copii cu nevoi speciale. O clasă de doar 18 elevi.

2 răspunsuri la „Deontoloaga

  1. Eşti un PDL-ist ,vai mama ta, de trădător!Dumnezeu îţi va da de sute de ori ceea ce doreşti românilor de rând.IDIOTULE!

  2. Este evident ca persoana care s-a dat grevista, dar s-a supraalimentat cu vitamine,la caldurica, pe bani publici, in timp ce copiii au stat in frig la scolile caracalene, urmareste un scop politic.Rusine pentru o dascalita, oricare ar fi culoarea politica pe care o doreste! Probabil ca vrea cevasilea functii, ca de elevi putin i-a pasat, acum e itineranta, adica nu mai are clasa, parintii au preferat o fata suplinitoare, care vine si isi face programul, nu colinda pe la televiziuni. Dar ceilalti dascali nu au suferit taierile de salarii? Nu-i ajunge pensia cu epoleti a sotului ei? Nu-i mai ajung banii, multi, luati pentru o casa a parintilor ei, nationalizata, cand altora nu li s-au dat bani, ci promisiuni sau actiuni? Este un exemplu negativ aceasta femeie lacoma de putere si avere, pentru copii, parinti si colegi.

Lasă un comentariu